До 30-х роковин Чонобильськоїї катастрофи

14 грудня 2016 року  у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася загальношкільна лінійка «На Чорнобиль журавлі летять». Мета заходу -  згадати про трагедію століття – вибух на ЧАЕС, поглибити знання учнів про неї, з’ясувати негативний вплив аварії на стан навколишнього середовища та здоров’я населення, розвивати вміння школярів аналізувати й узагальнювати навчальну інформацію, виховувати особисту стурбованість кожного учня за все, що відбувається навколо, вчити сприймати чужу біду й чужий біль як власні, сприяти формуванню патріотичних почуттів. Підготували та провели лінійку учні  9 класу разом з класним керівником  Дрон Н.М .

Вдовіченко О.В., шкільний бібліотекар, підготувала та ознайомила вихованців навчального закладу з документальними матеріалами  та художньою літературою на тему : «А душа людська пам’ятатиме вас».

Вдовіченко О.М., вчитель української мови та літератури, провів диктант з української мови серед учнів 8 класу на тему: «Чорнобиль не має сьогодні меж».

Урятований світ – найкращий пам’ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам’ятаймо про них і робімо все, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин…

  Топал І.М., педагог-організатор Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів