Тиждень безпеки життєдіяльності у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

З 24 по 28 квітня у Стрюківській ЗОШ І-ІІІ ступенів на виконання спільного наказу відділу освіти райдержадміністрації та Миколаївського РС ГУ ДСНС України в Одеській області пройшов тиждень знань безпеки життєдіяльності.

Впродовж тижня було організовано та проведено ряд заходів, присвячених охороні здоров’я та життя всіх учасників навчально-виховного процесу.

Вчителі української мови  писали диктанти на тему «Їстівні гриби», «Будьте обережні – отруйні гриби та дикорослі рослини».

Федорова Н.М., вчитель основ здоров’я, провела  практичні заняття з учнями 6 класу «Надання першої медичної допомоги», під час яких діти вчилися надавати допомогу при травмах різного походження.

Балєва С.Д., вихователь по супроводу, постійно проводить інструктажі та бесіди з учнями щодо безпеки життєдіяльності, про культуру поведінки в транспорті під час руху, правила переходу вулиці при посадці та висадці з шкільного автобуса.

Із значенням дорожніх знаків ознайомлював учнів 3 класу Підопригора Василь Миколайович, вчитель технологій та курсу «Захист Вітчизни»

Класні керівники проводили  виховні години, бесіди, індивідуальні бесіди з батьками на теми «Безпека щоденного життя», «Вивчи правила пожежної безпеки та розкажи їх членам своєї родини», «Правила поведінки біля водойм» .

 

 

                                                                                    І.М. Топал,педагог – організатор

                                                                                    Стрюківської ЗОШ І-ІІІ ступенів